01202 767488 Email Us
01202 767488 Email Us

Forestry Commission

September 21st, 2017

We have had tremendous feedback following the completion of our interior architectural scheme and show home for Timbertops, a five bedroom family home in Brockenhurst in the heart of the New Forest and wanted to share some images from the second house in the development. Whereas our interior architectural specification for house 1 hinted at Scandinavian influences, finished in warm oak, crisp white and sage green, house 2 has a slightly darker, glamorous feel.

Marble, brass and walnut finishes in the kitchen blend in a rich, stylish mix of materials and dark, slate grey and split vein stone tiling in the bathrooms have depth and warmth. It’s impossible to choose a favourite between the two!

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-01

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-02

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-03

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-04

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-05

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-06

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-07

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-08

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission-09

jigsaw-interior-design-poole-london-timbertops-new-forest-forestry-commission

Back To Top