01202 767488 Email Us
01202 767488 Email Us

Chantry Court, Weybridge, Surrey

RECONFIGURING OF AN EXISTING OFFICE BLOCK INTO AN HIGH-END APARTMENT BLOCK IN WEYBRIDGE, SURREY

Jigsaw were commissioned by Edgewater (Weybridge) Limited to provide an interior architectural and design scheme for this reconfiguring of an existing office block into an high-end apartment block in Weybridge, Surrey.

We took our cue from the calibre of the build and the design consciousness of its future residents when selecting the various interior finishes. Throughout the communal spaces white marble effect tiling on the floors contrasts with dark grey carpeting lending a sophisticated and elegant feel. Chrome elements and LED lighting maximise the sense of light and spaciousness upon entering the building.

In the apartments themselves this sleek, polished atmosphere prevails, decorated with muted oak flooring, walnut doors, marble effect worktops and streamlined pale grey gloss kitchen units with smoky mirrored backsplashes. The town’s Georgian heritage is referenced with elegant panelled wallpaper in the open plan living area.

The refined interior design scheme for the show home imparts an air of luxury with a textural blend of fabrics in inky and midnight blues, charcoal and stony greys with highlights of polished chrome and opulent shagreen.

The end result feels stylish and luxurious.

See Similar Projects

Back To Top